Brolægning

Hos T.R Entreprise og Ejendomsservice har vi mange års erfaring med brolægning. Vi står klar til at hjælpe dig i mål med dit næste brolægningsprojekt. Kontakt os allerede i dag og bliv klogere på hvad vi kan gøre for dig.

Få hjælp til brolægning fra en erfaren fagmand

Når du bruger vores firma til dit kommende brolægningsarbejde, skal du ikke bekymre dig om kvalitet, pris og udstyr. Vi har nemlig mange års erfaring inden for forskellige typer af brolægningsarbejde. Derfor udfører vi udelukkende høj kvalitetsløsninger. Uanset størrelsen på dit projekt, vil vores pris for udførslen af arbejdet være skarp og uden at gå på kompromis med kvalitet. Vi har alt det fornødne udstyr til, at kunne udføre en hver brolægningsopgave.

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker brolægning udført professionelt.

installering af regnvandsrende
regnvandsrende + fliser

Hvad koster brolægning?

Prisen for brolægning afhænger meget af opgavens omfang, uanset om det er lægning af fliser, belægningssten eller noget helt tredje. Størrelsen på materialerne, samt arbejdets kompleksitet, er opgaven i niveau, uden trapper, med støttemure, kantsten eller særlige lægge mønstre. Alt dette er også med til at bestemme prisen for en given opgave. Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud på netop dit brolægnings projekt, så kontakt os allerede i dag på telefon eller via kontakt formularen.

Brolægger med fokus på kundetilfredshed

Hos T.R. Ejendomsservice har vi stort fokus på kundetilfredshed. Vi lægger stor vægt på at kommunikationen imellem os er god, da vi fra erfaring ved at det giver det bedste slut resultat. Vi er ikke tilfredse med projektet, før du også er det. Hvis du ønsker en kompetent, stærk og lyttende samarbejdspartner bør du kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med din næste brolægningsopgave.
Havebelysning og brolægning
nye flise terrasse

Kontakt os for et uforpligtende brolægnings tilbud

Hvis du har lyst til at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, eller har en anden hus og have opgave, som vi kan være behjælpelige med, så hører vi meget gerne fra dig. Vi stiller også gerne vores brede erfaring til rådighed, hvor vi kan rådgive om forskellige stenvalg samt vedligeholdelse. Vi kan kontaktes på telefon 20 96 36 03, mail t.rosholm@gmail.com eller via kontaktformularen.

Vil du have et tilbud?

Beskriv kort dit projekt – vi giver dig rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Lad os tage en snak

Vi er sikre på vi er tiden værd.

Skriv kort om hvad du har brug for og så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Du finder os her

E-mail

Telefon