Havebelysning

Ønsker du at få mere gavn af haven når det er mørkt eller vil du skabe et hyggeligt miljø med flot belysning. Vi både forhandler og installerer havebelysning af lightbyjuul. Kontakt os i dag og hør nærmere om hvad vi kan gøre for dig.

Havebelysning af professionelle

Vi har mange års erfaring med opsætning af havebelysning og kan også hjælpe dig. Vi er specialister i at montere udendørsbelysning samt design af havebelysning. Vi hjælper dig med at skabe en spændende have med ekstra liv, uden at gå på kompromis med kvalitet eller service. Vi kan fanges på telefonen eller du kan indhente et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular her på hjemmesiden.
Havebelysning hyggeligt
oplyst hus

Få en spændende have med udendørsbelysning

Din have er ligeså vigtig en del af dit hjem som dit køkken, badeværelse eller soveværelse. Med den rette belysning kan du skabe et perfekt ekstra rum til børnene og de voksne. Vi kommer gerne med input og ideer til hvordan havebelysningen kan se ud, så du kan få den bedste have muligt. Med lys i haven kan man skabe en hygge krog der kan bruges i længere tid på året. Med belysning op ad træer eller buske, giver det et spændende og og hyggeligt spil i din have.

Havebelysning pris

Prisen for havebelysning varierer helt og holdent af hvad du har af ønsker og behov. Hvis du ønsker at hele haven er oplyst er prisen selvfølgelig en hel anden end hvis det kun er blomsterbedet foran huset der skal oplyses. Vi tilbyder uforpligtende tilbud på dine ønsker og behov, så kontakt os allerede i dag og bliv klogere på hvad vi kan gøre for dig.
Havebelysning
Havebelysning pizzaovn

Belysning til havegangen eller hoveddøren

Uanset om du ønsker at skabe mere lys ved hoveddøren, havegangen eller et helt tredje sted, så står vi klar til at hjælpe dag. Med belysning ved hoveddøren kan man skabe et trygt og velkomment miljø. Ved at oplyse havegangen er det ikke kun til gavn for dig selv men også dine gæster. Da det naturligvis er nødvendigt, at kunne se hvor man går.

Fordele ved LightByJuul

LightByJuul udendørsbelysning sørger for at dit hjems omgivelser er indbydende og omringet af hygge og samtidig sikkert og trygt at bevæge sig rundt i og komplimenterer på en diskret måde.

Terrasse-belysning

Træbelysning (uplight)

Belysning af indkørsel med sidemarkeringer

Belysning omkring huset

Belysning af trin, trapper og bede

Bæredygtig dansk innovation

Udover at have et unikt design der leverer en smuk løsning indenfor belysning, så skader det heller ikke at forbruget er helt i bund så både elregningen og planeten takker dig.

Kontakt os allerede i dag

Kunne du tænke dig at høre mere om havebelysning eller hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os via telefon 20 96 36 03 eller via mail t.rosholm@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du have et tilbud?

Beskriv kort dit projekt – vi giver dig rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Lad os tage en snak

Vi er sikre på vi er tiden værd.

Skriv kort om hvad du har brug for og så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Du finder os her

E-mail

Telefon