Om T.R. Entreprise & Ejendomsservice

Vi kan være behjælpelige indenfor stort set al service af din ejendom, både når der skal vedligeholdes og når det er tid til at bygge noget nyt.

Ærligt håndværk og kvalitet

T.R. Entreprise og ejendomsadministration er en ung virksomhed med masser af erfaring. Indehaver Thomas Rosholm har nemlig arbejdet indenfor brolægning og anlægsgartneri i mere end 12 år.

Vi er så priviligerede at vi på kort tid kan samle en lang liste af tilfredse kunder, der har sat stor pris på den unikke blande af erfaring, fokus på kvalitet og detaljer og en forståelse for at kundetilfredshed ikke kun handler om enderesultatet, men også om troværdighed og kommunikation igennem forløbet.

Hvad du kan forvente af os

Som kunde hos T.R. entreprise kan du forvente klare aftaler, respekt for at projektet skal udføres til tiden og med mindst mulige gener for jer og et slutresultat der lever op til vores nævnte fokus på kvalitet og detaljer.

Vi sætter pris på

Vi er rigtig glade for tilfredse kunder og vi sætter stor pris på håndværk der er udført ordentligt, som vi kan stå inde for holder.

Vi mener at vi er den du leder efter

Hvis du leder efter en ansvarlig entreprenør, der kan levere kvalitetsarbejde med detaljerne i orden og sørge for at du som kunde hele tiden er informeret og involveret – så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi har plads til flere tilfredse kunder på listen.

Det siger vores kunder

★★★★★

Vi udfører bl.a.

brolægsningsarbejde

BELÆGNINGER

Det kan være den nye indkørsel, halvmuren til det høje bed, fliserne på den nye terrasse eller stien ned til rosenbedet i baghaven. Vi leverer kvalitet indenfor brolæggerfaget.
træfældning

HAVESERVICE

Vi kommer gerne og lægger den nye græsplæne, fælder de store træer i hjørnet eller sørger for at hækken bliver klippet. Vi tilbyder også fast vedligeholdelse af haver.
Hus belysning

FUNDAMENT & STØTTEMURE

Når der skal graves til ny regnvandstank, lægges tagnedløbsbrønd i jorden eller lægges fundament til skuret eller drivhuset, står vi klar til at hjælpe.
Nyt hegn ved bolig

HEGN & TRÆTERASSER

Naboer kan være fantastiske, men nogen gange er det alligevel meget rart med et hegn. Vi bygger både hegn og terrasse, som altid med fokus på både kvalitet og detaljer.
fejning af fliser

EJENDOMSSERVICE

Det er ikke alle der har tid og overskud til at vedligeholde huset. Hvis du har brug for en hånd hjælper vi gerne med malerarbejde inde og ude og “viceværtsopgaver”.
lys til træer

HAVEBELYSNING

Vi er rigtig begejstrede for at kunne forhandle og installere LightByJuul produkter. Vi har prøvesten som i kan låne for at se hvordan det ser ud i jeres have.

Vil du have et tilbud?

Beskriv kort dit projekt – vi giver dig rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Lad os tage en snak

Vi er sikre på vi er tiden værd.

Skriv kort om hvad du har brug for og så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Du finder os her

E-mail

Telefon