Hus og haveservice

Vi kan være behjælpelige med alle former for hus og haveservice til din ejendom, både når der skal vedligeholdes og når det er tid til at bygge noget nyt.

Kvalitetsrige løsninger

Ligegyldigt om det drejer sig om træfældning, fliseblægninger, støttemure eller ny terrasse står vi for at levere samlede kvalitetsløsninger, der tager højde for tid, proces, detalje og kvalitet. Derfor kan du trygt kontakte os for eksempel når:

Vi udfører bl.a.

brolægsningsarbejde
Det kan være den nye indkørsel, halvmuren til det høje bed, fliserne på den nye terrasse eller stien ned til rosenbedet i baghaven. Vi leverer kvalitet indenfor brolæggerfaget.
træfældning

HAVESERVICE

Vi kommer gerne og lægger den nye græsplæne, fælder de store træer i hjørnet eller sørger for at hækken bliver klippet. Vi tilbyder også fast vedligeholdelse af haver.
Hus belysning

FUNDAMENT & STØTTEMURE

Når der skal graves til ny regnvandstank, lægges tagnedløbsbrønd i jorden eller lægges fundament til skuret eller drivhuset, står vi klar til at hjælpe.
Nyt hegn ved bolig

HEGN & TRÆTERASSER

Naboer kan være fantastiske, men nogen gange er det alligevel meget rart med et hegn. Vi bygger både hegn og terrasse, som altid med fokus på både kvalitet og detaljer.
fejning af fliser

EJENDOMSSERVICE

Det er ikke alle der har tid og overskud til at vedligeholde huset. Hvis du har brug for en hånd hjælper vi gerne med malerarbejde inde og ude og “viceværtsopgaver”.
lys til træer
Vi er rigtig begejstrede for at kunne forhandle og installere LightByJuul produkter. Vi har prøvesten som i kan låne for at se hvordan det ser ud i jeres have.

Lad os stå for servicen af din boligs udearealer

Vi kan nemt og hurtigt klare enhver service opgave vedrørende din boligs udearealer. Hus og have er vigtigt at vedligeholde, hvis man ønsker at det skal holde og være pænt i mange år. Hvis du har en travl hverdag, kan det være svært, at nå alle de haveprojekter som man har i tankerne. Lad derfor hellere os stå for dine kommende hus og haveprojekter. Vi har ekspertisen og erfaringen til at kunne opfylde dine ønsker og behov.

Kontakt os allerede i dag og modtag et uforpligtende tilbud

Hvis du står med et projekt som du kunne tænke dig at få professionel hjælp til, så lad os endelig høre fra dig. Vi kan fanges på telefon 20 96 36 03 eller via mail t.rosholm@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Det siger vores kunder

★★★★★

Vil du have et tilbud?

Beskriv kort dit projekt – vi giver dig rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Lad os tage en snak

Vi er sikre på vi er tiden værd.

Skriv kort om hvad du har brug for og så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Du finder os her

E-mail

Telefon