Hus og haveservice

Vi kan være behjælpelige indenfor stort set al service af din ejendom, både når der skal vedligeholdes og når det er tid til at bygge noget nyt.

Kvalitetsrige løsninger

Ligegyldigt om det drejer sig om træfældning, fliseblægninger, støttemure eller ny terrasse står vi for at levere samlede kvalitetsløsninger, der tager højde for tid, proces, detalje og kvalitet. Derfor kan du trygt kontakte os for eksempel når:

Vi udfører bl.a.

brolægsningsarbejde

BELÆGNINGER

Det kan være den nye indkørsel, halvmuren til det høje bed, fliserne på den nye terrasse eller stien ned til rosenbedet i baghaven. Vi leverer kvalitet indenfor brolæggerfaget.
træfældning

HAVESERVICE

Vi kommer gerne og lægger den nye græsplæne, fælder de store træer i hjørnet eller sørger for at hækken bliver klippet. Vi tilbyder også fast vedligeholdelse af haver.
havebelysning

FUNDAMENT & STØTTEMURE

Når der skal graves til ny regnvandstank, lægges tagnedløbsbrønd i jorden eller lægges fundament til skuret eller drivhuset, står vi klar til at hjælpe.
Nyt hegn ved bolig

HEGN & TRÆTERASSER

Naboer kan være fantastiske, men nogen gange er det alligevel meget rart med et hegn. Vi bygger både hegn og terrasse, som altid med fokus på både kvalitet og detaljer.
fejning af fliser

EJENDOMSSERVICE

Det er ikke alle der har tid og overskud til at vedligeholde huset. Hvis du har brug for en hånd hjælper vi gerne med malerarbejde inde og ude og “viceværtsopgaver”.
lys til træer

HAVEBELYSNING

Vi er rigtig begejstrede for at kunne forhandle og installere LightByJuul produkter. Vi har prøvesten som i kan låne for at se hvordan det ser ud i jeres have.

Det siger vores kunder

★★★★★

Vil du have et tilbud?

Beskriv kort dit projekt – vi giver dig rådgivning og et uforpligtende tilbud.